Sesongin mattojen väritrendit: valkoinen ja harmaa

3 mahtavaa uutta mattoa juhlapyhiin

Jos etsit verkosta mahtavia mattoja eikä googlailu hakusanalla “valkoharmaa matto online” houkuta, vieraile TrendCarpetilla ja tutustu laajaan elegantisti suunniteltujen mattojen valikoimaan. Valikoima kattaa alla listaamamme matot, jotka antavat ensimakua siitä, mitä TrendCarpet voikaan tarjota.

Beni Ourain -matot

Beni Ourain -matot tunnetaan marokkolaisina kilim-mattoina ja Berber-mattoina, jotka näyttävät kauttaaltaan suunnitelluilta, korkealuokkaisesti valmistetuilta ja silti kätkevät sisälleen epätäydellistä kauneutta. TrendCarpet matkaa Atlas-vuorille, jossa näitä upeita mattoja on saatavana. TrendCarpet hankkii eri tyyppisiä Beni Ourain -mattoja aina autenttisista osittain autenttisiin ja upouusiin mattoihin, jotka ovat lähtöisin Atlas-vuorien berbereistä. Yksi Beni Ourain -mattojen mahtavista ominaisuuksista piilee siinä, ettei yksikään matto ole koskaan samanlainen. Voit siis odottaa vain parasta mahdollista laatua ostaessasi näitä mattoja.

Hamppumatot & juuttimatot

TrendCarpetin hamppumatot on valmistettu 100% luonnonmukaisesta hampusta. Voit siis luottaa siihen, että ostamasi matot ovat 100% aitoja. Hamppumattojen ainutlaatuisuus piilee niiden anti-bakteerisissa ominaisuuksissa ja tukevuudessa. Hamppu onkin yksi koko maailman parhaista mattomateriaaleista. Myös juuttimatot ovat vankkoja mattoja, jotka on luotu Bangladeshissa. Sanotaan, että juuttimatot valmistetaan kultaisista kuiduista niiden värin ja laadun tähden.

Viskoosimatot

Viskoosimatot ovat käsin tehtyjä mattoja ja ne valmistetaan luonnollisista materiaaleista. Mattoja on saatavana useissa eri väreissä, joista jokainen taatusti löytää oman elegantin mattonsa. Käsityössä käytetyt viskoosilangat takaavat pehmeän tunteen.  Viskoosimattoja voidaan käyttää niin lattiamattoina kuin ripustaa seinällekin seinämaton tapaan. Ja mikä parasta; viskoosimattoihin voidaan suunnitella kauniita kuvioita, jotka näyttävät äärimmäisen luonnollisilta. Saatatkin haluta tilata maton jos toisenkin koristamaan kotisi sisustusta.

Hanki omasi täältä!

Joten, jos googlailu hakusanalla “valkoharmaa matto online” ei houkuta ja haluat ostaa vain parhaita ja korkealuokkaisimpia mattoja, suuntaa katseesi TrendCarpet in suuntaan. Vieraillessasi tällä mainiolla verkkusivustolla voit selailla valtavaa mattovalikoimaa, joista löydät matot monenlaisiin tarpeisiin ja sisustustyyleihin.

wp_update-6O2aEG5P

wp_update-6O2aEG5P